ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ

Κύριο μέλημά μας είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευσή σας σε θέματα διατροφής. Ασχολούμαστε με τις ατομικές σας συνήθειες και προσαρμόζουμε το ατομικό σας διαιτολόγιο στις γευστικές σας προτιμήσεις ώστε η διατροφή να είναι εύκολη και να γίνει τρόπος ζωής. Στόχος μας πάντα, είναι η βελτίωση της υγείας σας, βάσει των ανθρωπομετρικών μετρήσεών σας (βάρος, ποσοστό λίπους, μυϊκή μάζα, περιφέρεια μέσης και γλουτών) και των βιοχημικών σας εξετάσεων. Η διαιτολόγος είναι πάντα διαθέσιμη να απαντήσει σε απορίες σας και να συζητήσετε οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

Σε κάθε συνεδρία πραγματοποιείται ανάλυση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση), δηλαδή μέτρηση του ποσοστού λίπους, των υγρών, της μυϊκής μάζας καθώς και μετρήσεις περιφέρειας μέσης και γλουτών που βοηθούν στην εκτίμηση των ατομικών σας αναγκών και τη στοχευμένη διαιτολογική επέμβαση. Στόχος μας δεν είναι μόνο να πετάξετε τα κιλά που σας βαραίνουν αλλά να πετάξετε τα σωστά κιλά μια για πάντα.

Θα είναι χαρά μας, να σας καθοδηγήσουμε και να σας στηρίξουμε σε αυτή την αλλαγή ζωής σας!

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ

Πρόκειται για ειδικές διατροφές που σχετίζονται με παθολογικές καταστάσεις. Ανάλογα με το νόσημα και τα ατομικά χαρακτηριστικά του ασθενούς, δίνεται η κατάλληλη ατομική διατροφή. Απευθύνεται σε άτομα με Σακχαρώδη διαβήτη, υπερλιπιδαιμίες, φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, ηπατοπάθειες, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, καρκινοπαθείς.

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ

Δίαιτα για απώλεια βάρους / λίπους

Προγράμματα διατροφής κατάλληλα προσαρμοσμένα στις ατομικές σας ανάγκες για να χάσετε το περιττό βάρος και λίπος.

Δίαιτα για παχυσαρκία

Προγράμματα διατροφής που απευθύνονται σε άτομα με 1ου, 2ου και 3ου βαθμού παχυσαρκία, με στόχο να επιτευχθεί το ιδανικό βάρος και να μειωθούν οι κίνδυνοι υγείας που συνοδεύουν τη νοσογόνο παχυσαρκία.

Δίαιτα συντήρησης

Προγράμματα διατροφής για όσους έχουν κατακτήσει το ιδανικό βάρος και θέλουν να παραμείνουν σταθεροί σε αυτό. Είναι κυρίως ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για μια εφάπαξ σωστή διατροφή).

Δίαιτα προσαρμοσμένη στο «φαγητό απ’έξω»

Διατροφές που προορίζονται για άτομα με έντονο τρόπο ζωής που κινούνται κυρίως εκτός σπιτιού, οπότε χρειάζεται να έχουν δυνατότητα να ακολουθήσουν τη δίαιτά τους με επιλογές εστιατορίων, καφέ- σνακ μπαρ, μαγαζιών ειδών τροφίμων καλύπτοντας τις ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά αλλά ταυτόχρονα πετυχαίνοντας το διατροφικό στόχο.

Διατροφή ενίσχυσης της γονιμότητας

Σε αυτό το είδος διατροφών εστιάζουμε κυρίως στα θρεπτικά συστατικά εκείνα που αυξάνουν τη γονιμότητα και στον περιορισμό τροφίμων που φαίνεται να λειτουργούν ανασταλτικά. Ταυτόχρονα δουλεύουμε προς την κατεύθυνση απόκτησης του ιδανικού βάρους αφού αποτελεί σημαντικό παράγοντα ενίσχυσης της γονιμότητας.

Δίαιτα εγκυμοσύνης

Πρόκειται για ειδικές διατροφές για την υπέροχη αυτή περίοδο της ζωής μιας γυναίκας, στην οποία κύριο μέλημα είναι η διατήρηση ενός υγιούς βάρους καθολη την εγκυμοσύνη και η πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτκών συστατικών για τη μητέρα και το έμβρυο.

Δίαιτα θηλασμού

Πρόκειται για ειδικές διατροφές που βοηθάνε στην απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης, την ενίσχυση του θηλασμού, εγγυώντας τη λήψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για τη μητέρα και το βρέφος.

Ειδικό πρόγραμμα για μετά την εγκυμοσύνη*

*Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε νέες μητέρες, που θέλουν να επαναφέρουν τον οργανισμό τους στα προ εγκυμοσύνης επίπεδα. Περιλαμβάνει εξατομικευμένη διατροφή και στοχευμένη σωματική άσκηση, προσαρμοσμένα στο λιγοστό χρόνο σας, για άμεσα και εμφανή αποτελέσματα.

Δίαιτα αποτοξίνωσης

Για όσους έχουν έντονη κατακράτηση υγρών, χρειάζεται να χάσουν άμεσα βάρος ή θέλουν να ξυπνήσουν το μεταβολισμό τους. Οι δίαιτες αυτές είναι επίσης εξατομικευμένες!

Δίαιτα vegetarian/ vegan

Διατροφή προσαρμοσμένη στις διατροφικές συνήθειες και ελλείψεις ατόμων που έχουν ασπαστεί αυτό το είδος διατροφής.

Διατροφή με βάση τα προβιοτικά

Στο έντερό μας υπάρχει το 80% περίπου του ανοσοποιητικού μας συστήματος, οπότε η καλή υγεία του είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της υγείας. Ο τρόπος λοιπόν που μπορούμε να επέμβουμε στην εντερική υγεία είναι μέσω των προ- και πρεβιοτικών. Έτσι, στο είδος αυτό διατροφής εστιάζουμε κυρίως στην κατανάλωση τροφίμων που ενισχύουν την πρόσληψη προβιοτικών και την κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε πρεβιοτικά (η τροφή των προβιοτικών), ώστε να αυξηθεί η συγκέντρωση των ωφέλιμων βακτηριών και να περιοριστεί εκείνη των βλαπτικών.

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

1η συνεδρία • 30
Κάθε επόμενη • 20

ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας και αποκτήσετε τα δύο πρώτα ατομικά διαιτολόγια στα 35 μόνο!

ONLINE ΣΥΝΕΔΡΙΑ

1η συνεδρία • 20
Κάθε επόμενη • 15

    Physikcal Therapy Logo

    Καρόλου Ντηλ 20, 54623, Θεσ/νικη
    Κ. 6978190126
    Ε. physikcal4@gmail.com