ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Κωδικός Ασφαλείας:
security code
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό ασφαλείας:

SUBMIT

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, τα ραντεβού κλείνονται ηλεκτρονικά μέσω της παραπανω φόρμας. Κλείστε ραντεβού για online συνεδρία ή στο χωρο μας. Αφού επιλέξετε το είδος της συνεδρίας, έπειτα θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ημερομηνία και ώρα, ενώ στο τέλος δίνεται τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, email, τηλεφωνο επικοινωνίας).

Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας από το εργαλείο που παρέχουμε, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα σας ενημερώνουμε για το κόστος της συνεδρίας και τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Τα ραντεβού που γίνονται μέσω διαδικτύου και μετά την εξόφλησή τους δεν ακυρώνονται. Σας δίνεται όμως η δυνατότητα να αλλάξετε την ημερομηνία / ώρα του ραντεβού σας με την προϋπόθεση να το κάνετε τουλάχιστον 72 ώρες νωρίτερα σε επικοινωνία με τη γραμματεία.
Για την πρώτη συνεδρία θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας σχετικά πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις (τις στέλνετε ηλεκτρονικά αν πρόκειται για online συνεδρία) και αν πρόκειται για συνεδρία στο χώρο μας, να μην έχετε ασκηθεί, φάει, πιει καφέ, νερό και οποιδήποτε άλλο υγρό για 2 ώρες, να μην είστε κατα τη διάρκεια της έμμηνου ρύσεως για να γίνουν οι μετρήσεις.

Ενημερωθείτε για το κόστος της συνεδρίας εδώ ή επιλέξτε ένα από τα συνδυαστικά πακέτα μας από εδώ.